fbpx

Da li želite da saznate više? Pozovite nas: +382 67 075 075

Naši partneri:

O nama

Škola programiranja Coding Giants Crna Gora otvorena je početkom 2022. godine. U prvoj godini rada naše škole uspjeli smo pružiti obuku programiranja i digitalnu pismenost za više od 400 učenika u Crnoj Gori! Naš osnivač, Donovan Libby, i koordinatorka programa, Arijana Nikolić Vučinić, snažno vjeruju u unaprjeđenje informatičke pismenosti u Crnoj Gori i pružanje prilike djeci da razviju i unaprijede vještine neophodne za uspjeh u modernom, sve više digitalnom svijetu.


Međutim, to ne radimo sami. Coding Giants je međunarodna škola programiranja za djecu i mlade, 
koja djeluje u više od 10 zemalja svijeta. Škola je usmjerena na inovativne oblike obrazovanja i svoje programe temelji na najnovijim trendovima u programiranju. Kurseve pripremaju i izvode programeri sa bogatim iskustvom u obrazovanju djece i mladih, a edukativni materijali prilagođeni su uzrastu i sposobnostima polaznika.
 
Mladima želimo da ukažemo na nevjerovatan potencijal programiranja i prednosti tehnologije u pružanju oduška kreativnosti, dok ih istovremeno podučavamo logičkom razmišljanju.
 
  • Škola je podržana od strane Microsofta
  • Više od 20.000 zadovoljnih učenika
  • Preko 120 poslovnih jedinica u svijetu
 
Franšiza Coding Giants Montenegro u vlasništvu je TLG Globala, kompanije koju su osnovali američki investitori koji već godinama žive i ulažu u razvoj različitih grana industrije u Crnoj Gori. Otvaranje Coding Giants Crna Gora, škole programiranja za djecu i mlade, predstavlja u stvari prvu fazu u realizaciji investicionog plana TLG-a za pomoć razvoju tehnološkog sektora u Crnoj Gori.