Da li želite da saznate više? Pozovite nas: +382 67 075 075

Naši partneri:

O nama

Međunarodnu školu programiranja Coding Giants osnovala je nekolicina prijatelja 2015. godine u Varšavi, sa željom da svoju strast za programiranjem i informacionim tehnologijama prenesu na mlađe generacije. Ova škola programiranja za djecu i mlade od 7 do 19 godina, bazirana je na inovativnim oblicima obrazovanja i najaktuelnijim trendovima iz svijeta programiranja. Nastavni program pažljivo je pripremljen od strane specijalizovanih programera i u potpunosti prilagođen uzrastu učesnika.

Akcenat je stavljen na težnju da se mladima otkrije koliki potencijal postoji u programiranju i kako savladavanje programiranja može biti korisno za njih, kako sada tako i u budućnosti. Takođe, učenici se podstiču na kreativno i logičko razmišljanje sa ciljem da po završetku školovanja, mogu birati svoje buduće poslove i projekte. Sam program kurseva pripremljen je i vođen od strane specijalizovanih programera sa značajnim iskustvom u obrazovanju djece i mladih, koji cjelokupni edukativni materijal i nastavu u potpunosti prilagođavaju dobu, sposobnostima i interesovanjima učesnika.
Coding Giants se ponosi sa:

- preko 5 godina iskustva u implementaciji kurseva za programiranje;
- više od 300 kreiranih lekcija;
- 33 kursa za djecu i mlade od 7 do 19 godina;
- podrškom od strane Microsofta
- preko 20.000 zadovoljnih klijenata
- sa preko 120 poslovnica širom svijeta


Vlasnik franšize Coding Giant U Crnoj Gori je TLG Global, kompanija osnovana od strane američkih investitora. To je prva faza u TLG-ovom planu da pomogne u razvoju tehnološkog sektora u CG.