fbpx

Da li želite da saznate više? Pozovite nas: +382 67 075 075

Naši partneri:

Često postavljana pitanja

Na kurseve programiranja možete se prijaviti direktno preko našeg sajta ili pozivom na broj 067 075 075.
U opisu svakog kursa možete naći kratke informacije o kursu, kao i cijenu pojedinačnog kursa. Sva plaćanja se vrše po prijemu konačnog ugovora, koji se šalje najmanje 7 dana prije početka predavanja. Kratki kurs se plaća u cjelini, dok se semestralni kurs može plaćati u ratama.

Plaćanje se vrši u banci, a potvrda o tome se dostavlja na mail [email protected].

Kurs treba birati u zavisnosti od uzrasta djeteta i njegovog predznanja. Ukoliko dijete nema predznanje, najbolje je početi od osnovnijih kurseva, pa ići na napredne. Pretražite ponudu svih naših kurseva.


Ako je vaše dijete već imalo iskustva s programiranjem, onda treba izabrati kurs koji će nadograditi njegovo ili njeno znanje u skladu sa interesovanjem.
Ukoliko i tada budete imali nedoumica kontaktirajte nas kako bismo zajedno izabrali najbolji kurs za Vaše dijete.

Veličina grupe zavisi od uzrasta polaznika i vrste kursa. Kako bismo osigurali najbolji mogući kvalitet nastave, maksimalan broj djece u jednoj grupi je 10.
Kurs treba birati u zavisnosti od uzrasta djeteta i njegovog predznanja. Ukoliko dijete nema predznanje, najbolje je početi od osnovnijih kurseva, pa ići na napredne. Ponudu svih naših kurseva možete naći na linku “Naši kursevi
 
Ako je vaše dijete već imalo iskustva s programiranjem, onda treba izabrati kurs koji će nadograditi njegovo ili njeno znanje u skladu sa interesovanjem.
 
Ukoliko i tada budete imali nedoumica predlažemo da nam se javite da zajedno izaberemo najbolji kurs za Vaše dijete. Naše kontakte možete naći na linku “Kontakt”.
Da bi dijete moglo da prati online nastavu, neophodno je da ima računar i pristup internetu. Dodatne informacije u vezi programa korištenih tokom predavanja će biti obezbijeđene nakon prijave na kurs.
Škola programiranja Coding Giants želi mladima pokazati koliki potencijal postoji u programiranju i kolika korist može da bude od toga. Takođe, to je i sjajan način da se djeca nauče kreativnom i logičkom razmišljanju, što će im omogućiti da sjutra, po završetku školovanja, budu u poziciji da biraju svoje buduće poslove i projekte.
Digitalna pismenost predstavlja jednu od osam osnovnih kompetencija neophodnih za doživotno učenje i smatra se transverzalnom vještinom pomoću koje se stiču i razvijaju i ostale vještine.

Za časove u školi učenici ne, dok je za online nastavu neophodan sopstveni računar.

Svaki propušteni čas se može nadoknaditi. Učenik se može pridružiti drugoj grupi, u drugom terminu, ukoliko je onemogućen prisustvovati nastavi u redovnom terminu svoje grupe. Takođe, svi časovi se snimaju i snimak se može poslati zajedno sa materijalima roditeljima/starateljima.

Ukoliko dijete želi da odustane od pohađanja semestralnog kursa, neophodno je obavijestiti školu o raskidu ugovora mjesec dana unaprijed. Otkazni period je potrebno platiti i tokom tog perioda dijete može prisustvovati nastavi ukoliko to želi.


Škola ne vrši refundiranje uplaćenog novca za kurseve kraćeg trajanja.